fbpx
Ideella uppdrag – engagera dig i Våra barns klimat2024-03-07T10:10:56+01:00

Ideella uppdrag

– engagera dig i Våra barns klimat

Våra barns klimat behöver dig! Ju fler vi är som engagerar oss för klimatfrågan, desto större påverkan kan vi skapa. Vi drivs av ideella krafter och all kompetens och varje timme behövs och gör skillnad. Bland våra aktuella uppdrag kan du se vilka roller som vi har behov av just nu – kanske finns det ett uppdrag som passar just dig!?

Du kan också anmäla dig till vår resurspool, så kontaktar vi dig när vi har uppdrag som matchar din profil. Kontakta oss på hej@varabarnsklimat.se, så berättar vi mer.

AKTUELLA UPPDRAG

Arvoderat uppdrag: Kommunikationsansvarig

Är du kommunikatör och vill göra skillnad för klimatet? Uppdraget är nu tillsatt Våra barns klimat söker nu en ny kommunikationsansvarig. I rollen som kommunikationsansvarig är du övergripande ansvarig för strategi och genomförande av Våra barns klimats externa kommunikationsarbete, samt för att leda den grupp av ideella medlemmar som bidrar till det kommunikationsarbetet. Huvudfokus ligger på våra sociala kanaler och redaktionellt innehåll på hemsidan, men uppdraget innefattar även projektledning av [...]

25 oktober, 2022|
Till toppen