Ge en gåva

Med din gåva är du med och tar fajten för klimatet – för att engagera fler föräldrar och få ännu mer inflytande i politik och näringsliv. Tack! 💚

Ge ett bidrag

Om du vill stötta oss genom ett bidrag kan du göra det via Swish eller Bankgiro, enligt nummer nedan. Du väljer själv vilken summa du vill bidra med – varje krona räknas – och summan dras från ditt konto under ett tillfälle. Vill du stötta oss kontinuerligt finns också möjligheten att bli månadsgivare.

123 268 05 69

Bankgiro

5024-9838

Fler sätt att stötta Våra barns klimat

Så här gör din gåva nytta

Påverka politiken & systemet

Att ensam påverka systemet känns kanske omöjligt, med tillsammans kan vi göra mycket. Med hjälp av din gåva kan vi ta möten med politiker och näringsliv för att ställa krav och skapa samarbeten för klimatet och framtiden.

Engagera fler i klimatkampen

Med mer resurser har vi mer kapacitet att ta fram kampanjer, skriva debattartiklar, föreläsa och skapa superkommunikation som skapar opinion och får fler att engagera sig för klimatet. Och ju fler vi är, desto mer kan vi påverka!

Företags-samarbeten

Ditt företag kan vara med och påverka framtiden genom att stötta Våra barns klimat. För att vi ska kunna driva vårt arbetet krävs starka partners. Dela med er av er tid, er kunskap eller stötta oss finansiellt.

Stötta föräldrar och barn

Vi vet att många är oroliga för klimatet. Därför stöttar vi barn och vuxna med kunskap, att hantera sitt och andras mående och verktyg för att agera. Med din gåva kan vi stötta fler föräldrar, barn och skolor för att tillsammans skapa förändring.

Fler sätt att stötta Våra barns klimat

Vill du veta mer om vårt insamlingsarbete – läs vår Insamlingspolicy.