Sveriges största supporterklubb för barnen och klimatet!

Du kan göra skillnad. Häng med i gemenskapen som klimatsupporter för att göra vår gemensamma röst ännu starkare. Tillsammans kan vi bidra till att beslutsfattare sätter barnen och klimatet främst och gör det enkelt att leva hållbart. 

Bli klimatsupporter

Ett medlemskap kostar från 180 kr/år eller 30kr/månad och ett familjemedlemskap från 300 kr/år eller 50 kr/månad. Fyll i formuläret för att betala per år, eller klicka här för att betala per månad.

Vi är beroende av gåvor – stötta gärna vårt arbete med en högre gåvobelopp om du vill och kan.

Familjemedlemskapet gäller för två personer över 18 år boende i samma hushåll. Hela familjen räknas, men eftersom det är vi vuxna som måste ta ansvar för barnen och klimatet, är det också de vuxna som blir medlemmar.

Födelsedags-insamling

Önska dig en hållbar framtid i födelsedagspresent. På Facebook kan du starta en egen insamling till förmån för Våra barns klimat när du fyller år – eller när som helst under året.

Ansvar

Våra barns klimat är de vuxnas ansvar.
Som klimatsupporter är du med och visar att du står upp för barnen och klimatet.

Gemenskap

Att agera tillsammans ger mod
och kraft att påverka.
Varje supporter ger en starkare kraft för att skapa tryck på beslutsfattare att sätta barnen och klimatet främst och göra det enkelt att leva hållbart. När vi är många kan vi göra skillnad!

Engagemang

Engagemang är nyckeln till förändring.
Genom att agera för barnen och klimatet visar du på ett engagemang som förälder och medborgare. Det inspirerar också andra!

75

FAMILJESUPPORTRAR

114

KLIMATSUPPORTRAR

25

FÖRETAGSSUPPORTRAR

Frågor & svar

Som klimatsupporter är du medlem i Våra barns klimat och därmed en del av demokratiorganisationen som föreningen utgör. Som medlem finns det också möjlighet att engagera sig som volontär i Våra barns klimats arbete.

Du väljer själv om du vill betala ditt supporterskap via autogiro eller kort. Medlemskapet löper på automatiskt tills det sägs upp och pengarna dras samma datum varje år, eller kommande bankdag.

Kort

Pengarna debiteras direkt på ditt konto och fortsätter att dras samma datum varje år, eller nästkommande bankdag.

När dit kort är på väg att gå ut får du information om att du behöver byta dina angivna kortuppgifter för att fortsätta ditt medlemskap. Du har två månader på dig att uppdatera uppgifterna för att ditt medlemskap ska fortsätta vara aktivt.

Autogiro

Vid medlemskap via autogiro initieras dragningen den dagen som du skapar ditt medlemskap (eller dagen efter om start sker nära midnatt). Dragningen sker ca 3 dagar efter detta datum. Kommande betalningar sker på det datum då du först startade ditt medlemskap, eller kommande bankdag.

Allmänna villkor för Autogiro

Du kan ändra eller avsluta ditt medlemskap genom att kontakta kansliet på hej@varabarnsklimat.se.

En eventuell uppsägning behöver vara oss till handa senast 5 bankdagar innan nästa dragning sker, men gärna ännu tidigare för att garantera att din ändring hinner genomföras innan den nya perioden startar.

Fler sätt att stötta Våra barns klimat

Ge gåva

Stötta vårt arbetet med en viktig gåva

Gåvobutik

Det finns många tillfällen att visa uppskattning

Födelsedags-insamling

Starta din egen insamling på Facebook

Undrar du hur pengarna används? Läs mer om vår finansiering

Vill du veta mer om vårt insamlingsarbete – läs vår insamlingspolicy.

För att nå ut och påverka klimatpolitiken är vi helt beroende av ditt stöd. Bidra med din föräldrakraft genom att skriva på vårt upprop, ge oss finansiellt stöd eller engagera dig i vårt arbete – tillsammans kan vi göra skillnad.

Skriv på uppropet

Tillsammans blir vi många

Din underskrift spelar roll! Genom att vara många blir vi inbjudna till möten med ministrar och politiker där vi för fram barnens perspektiv. Många underskrifter visar att vi är en kraft att räkna med.

Ge en gåva

Varje krona räknas!

Din gåva gör oss starka. Tillsammans kan vi påverka och göra skillnad för våra barns framtid.

Bli månadsgivare

Bli vår föräldrakraft

Som månadsgivare hjälper du oss att bli en stabil organisation med kraften att skapa långsiktig påverkan på politiken och vår omvärld.

Engagera dig

Våra barns klimat behöver dig

Ju fler vi är som engagerar oss för klimatfrågan, desto större påverkan kan vi skapa. Vi drivs av ideella krafter och all kompetens och varje timme behövs och gör skillnad.

Företagssamarbete

Stöd Våra barns klimat som företag

Ditt företag kan vara med och påverka framtiden genom att stötta Våra barns klimat. För att vi ska kunna driva vårt arbetet krävs starka partners. Dela med dig av din tid, er kunskap eller stötta oss finansiellt.

Bli ambassadör

Visa att du tror på det vi gör

Är du influencer eller har en roll där du kan påverka andra? Då kan du bli ambassadör för Våra barns klimat och hjälpa oss att bli fler.