Bli Våra barns klimat-supporter!

Din gåva gör skillnad

Tillsammans kan vi bidra till att beslutsfattare sätter barnen och klimatet främst och gör det enkelt att leva hållbart. Som klimatsupporter är du en del av vår gemensamma röst i klimatomställningen.

Häng med i gemenskapen som klimatsupporter eller engagera hela familjen som familjesupportrar för att göra vår gemensamma röst för barnen och klimatet ännu starkare. Har du möjlighet och vill ge oss ännu mer muskler att påverka – bli månadssupporter!

Din röst och ditt finansiella bidrag är viktigt för att påverka beslutsfattare, öka medvetenheten och inspirera till förändring.

200 kr/år (förnyas årligen).

Familjesupporter

350 kr per/år (förnyas årligen).

Gäller för alla i familjen boende under samma tak. 

Födelsedags-insamling

Önska dig en hållbar framtid i födelsedagspresent. På Facebook kan du starta en egen insamling till förmån för Våra barns klimat när du fyller år – eller när som helst under året.

Från 150 kr/år eller 30 kr/mån.

Familjesupporter

Från 250 kr per/år eller 50 kr/mån.

Gäller för alla i familjen boende under samma tak. 

Födelsedags-insamling

Önska dig en hållbar framtid i födelsedagspresent. På Facebook kan du starta en egen insamling till förmån för Våra barns klimat när du fyller år – eller när som helst under året.

Så här gör din gåva nytta

Påverka beslutsfattare

Att ensam påverka systemet känns kanske omöjligt, med tillsammans kan vi göra mycket. Med hjälp av din gåva kan vi ta möten med politiker och näringsliv för att ställa krav och skapa samarbeten för klimatet och framtiden.

Öka medvetenheten

Vi vet att många är oroliga för klimatet. Därför stöttar vi barn och vuxna med kunskap, att hantera sitt och andras mående och verktyg för att agera. Med din gåva kan vi stötta fler föräldrar, barn och skolor för att tillsammans skapa förändring.

Inspirera till förändring

Med mer resurser har vi mer kapacitet att ta fram kampanjer, skriva debattartiklar, föreläsa och skapa superkommunikation som skapar opinion och får fler att engagera sig för klimatet. Och ju fler vi är, desto mer kan vi påverka!

Företags-samarbeten

Ditt företag kan vara med och påverka framtiden genom att stötta Våra barns klimat. För att vi ska kunna driva vårt arbetet krävs starka partners. Dela med er av er tid, er kunskap eller stötta oss finansiellt.

30 000

Personer står bakom vårt upprop för en politik som tar klimatet på allvar

500 miljoner

Personer nåddes av vårt föräldrabrev inför klimattoppmötet i Madrid

2020

Vann vi WWFs pris Årets miljöhjälte

Undrar du hur pengarna används? Läs mer om vår finansiering

Vill du veta mer om vårt insamlingsarbete – läs vår insamlingspolicy.

För att nå ut och påverka klimatpolitiken är vi helt beroende av ditt stöd. Bidra med din föräldrakraft genom att skriva på vårt upprop, ge oss finansiellt stöd eller engagera dig i vårt arbete – tillsammans kan vi göra skillnad.

Skriv på uppropet

Tillsammans blir vi många

Din underskrift spelar roll! Genom att vara många blir vi inbjudna till möten med ministrar och politiker där vi för fram barnens perspektiv. Många underskrifter visar att vi är en kraft att räkna med.

Ge en gåva

Varje krona räknas!

Din gåva gör oss starka. Tillsammans kan vi påverka och göra skillnad för våra barns framtid.

Bli månadsgivare

Bli vår föräldrakraft

Som månadsgivare hjälper du oss att bli en stabil organisation med kraften att skapa långsiktig påverkan på politiken och vår omvärld.

Engagera dig

Våra barns klimat behöver dig

Ju fler vi är som engagerar oss för klimatfrågan, desto större påverkan kan vi skapa. Vi drivs av ideella krafter och all kompetens och varje timme behövs och gör skillnad.

Företagssamarbete

Stöd Våra barns klimat som företag

Ditt företag kan vara med och påverka framtiden genom att stötta Våra barns klimat. För att vi ska kunna driva vårt arbetet krävs starka partners. Dela med dig av din tid, er kunskap eller stötta oss finansiellt.

Bli ambassadör

Visa att du tror på det vi gör

Är du influencer eller har en roll där du kan påverka andra? Då kan du bli ambassadör för Våra barns klimat och hjälpa oss att bli fler.