Är du en av alla oss som vill att klimatet tar plats på alla arenor, i alla rum och samtal? 

Är du en av alla oss som vill att klimatet tar plats på alla arenor, i alla rum och samtal?

Bli Klimatsupporter

Med din support kan vi påverka politikerna att i varje läge ha våra barns klimat i fokus

Förändringen vi vill se kräver en stark laganda – och du behövs i klacken. När du är klimatsupporter visar du att du sätter barnen och klimatet främst. Och vi stöttar dig att leva ett liv där klimatet är en aktiv spelare.

Tillsammans är vi våra barns klimat.

Som Klimatsupporter blir du medlem i Våra barns klimat. Medlemsavgiften ingår med 15 kr/månad eller 180 kr/år. Har du frågor om medlemskapet, läs mer nedan eller kontakta oss på hej@varabarnsklimat.se.

Vi vill att regeringen höjer ribban, och vågar hoppa.
Vi vill att Sverige tar stafettpinnen och springer fort som bara den.
Vi vill att klimatet tar plats på alla arenor, i alla rum och samtal.

För livet, framtiden och barnen. Är du med oss? Bli Klimatsupporter.

Du supportar oss

Som supporter visar du att du står bakom det vi gör och din medlemsavgift ger oss muskler att påverka.

Vi supportar dig

Vi ger dig en gemenskap, inspiration och kunskap att agera. Och vi driver frågan även de dagar när du har annat att tänka på.

Tillsammans är vi Klimatsupportrar

När vi är många skapar vi tryck på beslutsfattare att sätta barnen och klimatet främst och göra det enkelt att leva hållbart.

Det här bidrar du till som Klimatsupporter

Genom att bli Klimatsupporter blir du en del av en växande rörelse av engagerade individer som kämpar för att klimatet ska bli en viktig spelare i alla rum och på alla arenor.

Ditt stöd och din medlemsavgift bidrar till att vi kan:

Öka medvetenheten
Vi tar fram informationskampanjer, skriver debattartiklar, föreläser och anordnar seminarier för att öka medvetenheten och kunskapen om barnen och klimatet.

Inspirera till förändring
Vi skapar möjlighet till engagemang på alla nivåer i samhället – från en individuell omställning till en systemomställning – genom verktyg som inspirerar till förändring. Vi erbjuder också en gemenskap till alla som bryr sig om barnen och klimatet, oavsett om du är volontär, supporter eller företag.

Vara en gemensam röst i klimatomställningen
Vi driver opinion för ambitiösa klimatpolitiska åtgärder och tar samtal med politiker och beslutsfattare för att få dem att sätta barnen och klimatet främst och göra det enkelt att leva hållbart. Genom att vara många kan vi göra skillnad!

Frågor & svar

Som Klimatsupporter är du medlem i Våra barns klimat. Medlemsavgiften ingår med 15 kr/månad eller 180 kr/år.

Som Klimatsupporter får du:

  • Nyhetsbrev med tips för klimatomställning, omvärldsbevakning och klimatnyheter.
  • Erbjudanden från våra partners.
  • Möjlighet att påverka vilka politiska frågor som Våra barns klimat ska driva genom din demokratiska röst.

Och framför allt blir du en del av en gemenskap som står upp för barnen och klimatet och möjliggör att vi kan driva frågorna även när du har annat att tänka på.

Du väljer själv om du vill betala ditt supporterskap per månad eller år, via autogiro eller kort. Supporterskapet löper på automatiskt tills det sägs upp.

Kort

Pengarna debiteras direkt på ditt konto och fortsätter att dras samma datum varje månad/år, eller nästkommande bankdag. När ditt kort är på väg att gå ut får du information om att du behöver byta dina angivna kortuppgifter för att fortsätta ditt medlemskap. Du har två månader på dig att uppdatera uppgifterna för att ditt medlemskap ska fortsätta vara aktivt.

Autogiro

Vid medlemskap via autogiro initieras dragningen den dagen som du skapar ditt medlemskap (eller dagen efter om start sker nära midnatt). Dragningen sker ca 3 dagar efter detta datum. Kommande betalningar sker på det datum då du först startade ditt medlemskap, eller kommande bankdag. Allmänna villkor för Autogiro

Du kan ändra eller avsluta ditt medlemskap genom att kontakta kansliet på hej@varabarnsklimat.se.

En eventuell uppsägning behöver vara oss till handa senast 5 bankdagar innan nästa dragning sker, men gärna ännu tidigare för att garantera att din ändring hinner genomföras innan den nya perioden startar.

Du kan ändra belopp på ditt supporterskap genom att kontakta kansliet på hej@varabarnsklimat.se.

Du har rätt att pausa eller säga upp ditt medlemskap. Uppsägningen behöver vara oss till handa senast 5 bankdagar innan nästa dragning sker, men gärna ännu tidigare för att garantera att din ändring hinner genomföras innan den nya perioden startar.

Vi vill visa att vi är många som står upp för barnen och klimatet. Därför har vi valt att ett medlemskap automatiskt ingår när du blir Klimatsupporter. Som medlem har du möjlighet att göra din röst hörd på årsstämman, men du kan självklart bara se det som ett vanligt givande.

Vill du inte vara med som medlem men ändå stötta organisationen finansiellt kan du ge en gåva, eller vara månadsgivare utan medlemskap.

Roligt att du vill engagera dig ännu mer! Som Klimatsupporter och medlem har du möjlighet att engagera sig som volontär i Våra barns klimats arbete. Anmäl dig till vår resurspool och berätta mer om dig själv, din kompetens och vad du vill hjälpa till med.

Vill du veta mer om vårt insamlingsarbete – läs vår insamlingspolicy.