Engagera dig i Våra barns klimat

Engagera dig i Våra barns klimat

Våra barns klimat behöver dig! Ju fler vi är som engagerar oss för klimatfrågan, desto större påverkan kan vi skapa.

Våra barns klimat är en ideell organisation som drivs av ett litet arvoderat kansli (totalt ca en heltidstjänst) och ett gäng ideella medlemmar, som engagerar sig på sin fritid.

Vill du vara med? All kompetens och varje timme behövs och gör skillnad! Och du, även du som är bonuspappa, moster, farfar eller på annat sätt bryr dig om barn och klimat är välkommen!

Så här funkar det!

För att engagera dig anmäler du dig i formuläret nedan. Du blir då en del av vår resurspool och kan också starta ett medlemskap hos Våra barns klimat. När vi har uppdrag som passar din profil hör vi av oss och du kan då avgöra om det är av intresse. Du behöver inte ha en specifik kompetens, kunna bidra med viss tid eller binda dig till att ta något uppdrag. Vi välkomnar alla som har ett intresse och vill engagera sig för klimatet och barnens framtid.

Om dig

Uppdrag

Fyll i inom vilka områden du är intresserad av att engagera dig – det gör att vi kan matcha dig med rätt uppdrag!

Uppförandekod & antikorruptionspolicy

För oss är det viktigt att alla som engagerar sig i organisationen står för samma värderingar. Därför vill vi att alla som arbetar med oss ställer sig bakom vår uppförandekod och antikorruptionspolicy.

Kontaktuppgifter

Ange dina kontaktuppgifter nedan, så att vi kan hålla kontakten med dig. Mycket av kontakten sker via mejl, så det är viktigt att du anger en mejladress som du kontrollerar regelbundet.

Berätta gärna hur du hittade Våra barns klimat

Genom att skicka formuläret godkänner du att personuppgifterna hanteras enligt Våra barns klimats integritetspolicy.

Fler sätt att stötta Våra barns klimat