Företagssamarbete – tillsammans i klimatomställningen

En miljard barn löper extremt hög risk att drabbas av klimateffekter och unga oroar sig för klimatet, framtiden och känner sig svikna av vuxengenerationen. Nu ökar vi takten för att kunna säkra barns liv, hälsa och framtid!

Som företag finns det många möjligheter att bidra till vårt arbete för barns rättigheter i klimatomställningen. Vi vill bli starkare tillsammans med er – för vi tror på kraften i att samverka för att driva på för förändring!

Ge en julgåva

Ni som företag behövs. Nu har ni chansen att ge en julgåva som gör verklig skillnad.Bli företagspartner

Som företagspartner blir du en del av Våra barns klimat. Tillsammans tar vi fram ett samarbete som engagerar både internt och externt, genom t.ex. föreläsningar, event och kampanjer. Vi skräddarsyr varje partnerupplägg för att passa just ert företag.

Ge en företagsgåva och hjälp oss att växla upp vårt arbete för att stötta fler barn i klimatomställningen. Tillsammans kan vi göra stor skillnad!

Bli företagsvän

Våra företagsvänner stöttar oss med det de gör bäst – antingen med tid, kompetens eller med en produkt som lyfter vår verksamhet. Vilken är er superkraft som ni kan bidra med?

Företags-samarbeten

Ditt företag kan vara med och påverka framtiden genom att stötta Våra barns klimat. För att vi ska kunna driva vårt arbetet krävs starka partners. Dela med er av er tid, er kunskap eller stötta oss finansiellt.

Nyfiken på hur ditt stöd gör nytta? Hit går pengarna!

Vill du veta mer om vårt insamlingsarbete – läs vår Insamlingspolicy.

29 232

Underskrifter på vårt upprop skickades till alla partiledare inför valet 2022

500 miljoner

Personer nåddes av vårt föräldrabrev inför klimattoppmötet i Madrid

2020

Vann vi WWFs pris Årets miljöhjälte

TACK!

Stort tack till alla företag och organisationer som stöttar vårt arbete!

Huvudpartners

Stödföretag

Apotea logotyp

Stiftelser och organisationer

Vänner

Universal Production Music logotype