Företagssamarbete – tillsammans i klimatomställningen

En miljard barn löper extremt hög risk att drabbas av klimateffekter och unga oroar sig för klimatet, framtiden och känner sig svikna av vuxengenerationen. Nu ökar vi takten för att kunna säkra barns liv, hälsa och framtid!

Som företag finns det många möjligheter att bidra till vårt arbete för barns rättigheter i klimatomställningen. Vi vill bli starkare tillsammans med er – för vi tror på kraften i att samverka för att driva på för förändring!

Bli företagspartner

Som företagspartner blir du en del av Våra barns klimat. Tillsammans tar vi fram ett samarbete som engagerar både internt och externt, genom t.ex. föreläsningar, event och kampanjer. Vi skräddarsyr varje partnerupplägg för att passa just ert företag.

Ge en företagsgåva och hjälp oss att växla upp vårt arbete för att stötta fler barn i klimatomställningen. Tillsammans kan vi göra stor skillnad!

Bli företagsvän

Våra företagsvänner stöttar oss med det de gör bäst – antingen med tid, kompetens eller med en produkt som lyfter vår verksamhet. Vilken är er superkraft som ni kan bidra med?

Företags-samarbeten

Ditt företag kan vara med och påverka framtiden genom att stötta Våra barns klimat. För att vi ska kunna driva vårt arbetet krävs starka partners. Dela med er av er tid, er kunskap eller stötta oss finansiellt.

Nyfiken på hur ditt stöd gör nytta? Hit går pengarna!

Vill du veta mer om vårt insamlingsarbete – läs vår Insamlingspolicy.

29 232

Underskrifter på vårt upprop skickades till alla partiledare inför valet 2022

500 miljoner

Personer nåddes av vårt föräldrabrev inför klimattoppmötet i Madrid

2020

Vann vi WWFs pris Årets miljöhjälte

TACK!

Stort tack till alla företagspartners och organisationer som möjliggör vårt arbete!

Huvudpartners

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Som företag vill de vara med och bidra till att skapa en tryggare och mer hållbar framtid för barn och ungdomar. Söderberg & Partners har varit huvudpartner till Våra barns klimat sedan 2019.

Stiftelser och andra organisationer

Postkodstiftelsen bidrar med finansiering till Våra barns klimats projekt ”Prata med barn och unga om klimatet”. Projektet syftar till att engagera fler föräldrar i klimatfrågan samt stärka deras förmåga att stötta barn och unga i att hantera oro över klimatet. Resultatet av projektet är den digitala utbildningen ”Klimatsnack – prata med barn om klimatet” som lanserades i maj 2023.

Skandia idéer för livet gav projektstöd till Våra barns klimat under 2021, för att ta fram guiden Prata med barn om klimatet och filmen med samma namn.

Vänner

Universal Production Music logotype