Företagssamarbete

Ditt företag kan vara med och påverka framtiden genom att stötta Våra barns klimat. Genom samarbeten med företag som delar våra värderingar kan vi skapa långsiktig och effektiv påverkan.

Som företag finns det möjlighet att stötta oss på flera olika sätt – bidra med er tid, er kunskap eller stötta oss finansiellt. Mer information kommer inom kort!

Är ditt företag intresserade av ett samarbete? Kontakta vår verksamhetsledare Frida Berry Eklund på frida@varabarnsklimat.se för mer information och en första diskussion om hur vi tillsammans kan agera för våra barns framtid.

Andra sätt att stötta Våra barns klimat

Bli ambassadör

Visa att du tror på det vi gör

Är du influencer eller har en roll där du kan påverka andra? Då kan du bli ambassadör för Våra barns klimat och hjälpa oss att bli fler.

Bli månadsgivare

Bli vår föräldrakraft

Som månadsgivare hjälper du oss att bli en stabil organisation med kraften att skapa långsiktig påverkan på politiken och vår omvärld.

Engagera dig

Våra barns klimat behöver dig

Ju fler vi är som engagerar oss för klimatfrågan, desto större påverkan kan vi skapa. Vi drivs av ideella krafter och all kompetens och varje timme behövs och gör skillnad.

Följ oss i sociala medier

Vi påverkar politiken genom att vara många. Följ oss på sociala medier och bidra till att få med fler på tåget.

Tipsa gärna om oss!

Ju fler som stöttar vårt arbete – desto mer kan vi påverka. Tipsa gärna vänner, bekanta och ditt företag att stötta oss genom att skriva på vårt upprop, följa oss i våra sociala kanaler och stötta oss finansiellt.

Har du en idé?

Vi vill gärna höra dina idéer om hur vi kan åstadkomma en politik som tar klimatmålen på allvar. Hör av dig!