Bli månadsgivare

Som månadsgivare ger du föräldrakraft. Det ger oss muskler att påverka för en politik som tar klimatmålen på allvar – för en hållbar framtid för våra barn. Varje krona gör skillnad!

Tre skäl att bli månadsgivare:

  • Dina pengar gör skillnad. Vi ses som stora, men är samtidigt en mycket liten organisation med små finansiella medel, som drivs av vanliga föräldrar på sin fritid. Det betyder att varje krona är värdefull för vårt arbete!
  • Vår föräldrakraft påverkar politiken. Tack vare vårt upprop med drygt 27 000 underskrifter ses som en viktig samhällsaktör. Mer pengar möjliggör att vi kan ta fler möten med politiker, skriva fler debattartiklar och samarbeta med fler organisationer för att ställa konkreta krav och skapa förändring.
  • Ökat engagemang ger minskad oro. Vi vill ge stöd till föräldrar och andra vuxna att engagera sig för klimatet. Ditt bidrag gör att vi får en stabil och långsiktig finansiering och kan bygga upp vår föräldrakraft. Då kan vi ta emot fler aktiva medlemmar som i sin tur kan vara med och bidra till arbetet genom sitt engagemang.

På sidan hit går pengarna kan du läsa mer om vad ditt bidrag används till.

Har du frågor om månadsgivande? Kontakta oss på hej@varabarnsklimat.se.

Andra sätt att stötta Våra barns klimat

Ge en gåva

Varje krona räknas!

Din gåva gör oss starka. Tillsammans kan vi påverka och göra skillnad för våra barns framtid.

Skriv på uppropet

Tillsammans blir vi många

Din underskrift spelar roll! Genom att vara många blir vi inbjudna till möten med ministrar och politiker där vi för fram barnens perspektiv. Många underskrifter visar att vi är en kraft att räkna med.

Engagera dig

Våra barns klimat behöver dig

Ju fler vi är som engagerar oss för klimatfrågan, desto större påverkan kan vi skapa. Vi drivs av ideella krafter och all kompetens och varje timme behövs och gör skillnad.

Följ oss i sociala medier

Vi påverkar politiken genom att vara många. Följ oss på sociala medier och bidra till att få med fler på tåget.

Tipsa gärna om oss!

Ju fler som stöttar vårt arbete – desto mer kan vi påverka. Tipsa gärna vänner, bekanta och ditt företag att stötta oss genom att skriva på vårt upprop, följa oss i våra sociala kanaler och stötta oss finansiellt.

Har du en idé?

Vi vill gärna höra dina idéer om hur vi kan åstadkomma en politik som tar klimatmålen på allvar. Hör av dig!