Månadspeng för klimatet

Månadspeng för klimatet

Mer än hälften av alla unga i Sverige känner oro för klimatkrisen och saknar hopp om att vi kan lösa den.

Som månadsgivare tar du fajten för en politik som tar klimatmålen på allvar – varje månad! Det ger oss möjlighet att arbeta långsiktigt för att öka trycket på politikerna och ge stöd till fler föräldrar, lärare och barn i klimatfrågan. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid för våra barn.

Frågor & svar

Du väljer själv om du vill ha ett månadsgivande via autogiro eller kort. Månadsgivandet löper på automatiskt tills det sägs upp och pengarna dras samma datum varje månad, eller kommande bankdag.

Kort

Pengarna debiteras direkt på ditt konto och fortsätter att dras samma datum varje månad, eller nästkommande bankdag.

När dit kort är på väg att gå ut får du information om att du behöver byta dina angivna kortuppgifter för att fortsätta ditt månadsgivande.

Autogiro

Vid månadsgivande via autogiro initieras dragningen den dagen som du skapar ditt månadsgivande (eller dagen efter om start sker nära midnatt). Dragningen sker 3 dagar efter detta datum. Skapar du till exempel ditt givande den 5:e i månaden kommer pengarna att dras den 8:e varje månad eller kommande bankdag.

Allmänna villkor för Autogiro

Du kan ändra belopp på ditt månadsgivande, eller avsluta ditt givande genom att kontakta kansliet på hej@varabarnsklimat.se.

Du har rätt att pausa eller säga upp ditt månadsgivande. Uppsägningen behöver vara oss till handa senast 5 bankdagar innan nästa dragning sker, men gärna ännu tidigare för att garantera att din ändring hinner genomföras innan den nya perioden startar.

Ja! Varje krona räknas och varje givare är lika viktig för oss. För att kunna arbeta kontinuerligt med att skapa förändring genom att påverka politiken och ge stöd till föräldrar, lärare och barn behöver vi de muskler som din gåva ge oss. En person kan inte göra allt, men tillsammans kan vi göra stor skillnad!

Nyfiken på hur ditt stöd gör nytta? Hit går pengarna!

Vill du veta mer om vårt insamlingsarbete – läs vår Insamlingspolicy.