Publicerad: 20 december, 2022

Köp en hållbar julklapp till någon du tycker om!

Förra årets upplaga av digitala gåvokort blev väldigt uppskattade. Därför har vi tagit fram ett nytt juligt kort inför denna jul. En julklapp som inte skapar onödig konsumtion, som passar även den som har allt och som bidrar till klimatkampen. Årets julgåvokort är skapat med hjälp av linoleumtryck av Saga Herngren och visar det vi vill ge våra barn i julklapp mest av allt: en planet i balans. 

”Artrika hav, biologisk mångfald och välfungerande ekosystem. Olika system som ger den vackra och färgrika planet vi bor på idag. En planet som vi behöver
bevara i balans – för barnen vi älskar.” 

Klimatförändringarna påverkar barn redan nu och allt fler barn riskerar att förlora sin hälsa, sin framtid och sina liv på grund av klimatkrisen. Barn som lever i fattigdom och på sårbara platser drabbats allra först och värst av klimatkrisen, men även barn i Sverige påverkas redan idag. Mer än hälften av unga mellan 12–18 år är oroliga för framtidens klimat och miljö och många känner hopplöshet. Oron påverkar lek, skolgång, sömn och drömmar om framtiden. Våra barns klimat vill vara barnens röst i klimatfrågan och arbetar för att politiken ska ta klimatmålen på allvar – en förutsättning för att ge våra barn en planet i balans! 

Gåvokortet levereras digitalt i A4-format för egen utskrift eller för att skicka vidare digitalt till mottagaren. En hållbar julklapp där du blir en del av kampen för en politik som tar klimatfrågan på allvar. Så ta fajten för klimatet och inspirera någon annan att göra detsamma. Köp ditt gåvokort redan idag i vår gåvoshop i vår gåvoshop. 

Tack för ditt stöd, tillsammans gör vi stor skillnad!